Roman p.b.m.

voor werkkleding en werkschoenen

Gehoorbescherming

Op maat gemaakte gehoorbescherming (Otoplastieken)

Natuurlijk leveren we ook gehoorbescherming op maat. Voor bedrijf en particulier. Denk hierbij aam werkplek, motorrijders, muzikanten etc.

>Lees meer hierover<
Jippie's voor kinderen van 1 - 16 jaar

Jonge kinderen hebben  een uiterst gevoelig gehoor. Harde geluiden kunnen al snel leiden tot gehoorbeschadiging, die zich pas op latere leeftijd manifesteert. Jippie's heeft de oplossing! De Jippie's gehoorbeschermers reduceren het geluid tot een minimum.

leverbaar in groen (76149) roze (76150) en camouflage (76151)

3M - Peltor voor kinderen van 1 - 7 jaar

Vooral voor de kleine kinderen een hele goede pasvorm en daardoor ook goede demping.

leverbaar in groen HiViz (63664) en roze (76126)

MSA de ergonomische gehoorbeschermer left/RIGHT geel

De eerste gehoorbeschermers die echt persoonlijk is in de meest uitgebreide zin van het woord. Voor het allereerst verschilt de linker gehoorbeschermer van de rechter waardoor ze beter passen. Grote schelp biedt meer ruimte voor het oor dunnere en flexibelere geluidsreductieringen de revolutionaire hoofdband en de dunnere flexibele gehoorkappen garanderen een beter draagcomfort.

leverbaar in 28 dB(A) (49833) en in 33 dB(A) (77369)Oordop van PU foam

Deze kan probleemloos en pijnloos langdurig achtereen gedragen worden. Het geluidsniveau wordt door het dragen van deze oordop dusdanig verminderd, dat de oordop zelfs bij zeer hard geluid ingezet kan worden. Met name de lage tonen worden sterk geabsorbeerd, terwijl communicatie met anderen nog probleemloos plaats kan vinden. De uvex x-fit oordop is bijzonder gemakkelijk en snel in te brengen, dit door het gebruikte materiaal en de X-vorm aan het uiteinde Gemiddelde dempingswaarde SNR 37 dB(A)

(76957)

Oordop van PU foam met koortje

Dezelfde oordop maar dan met een handig koordje

(77047)


En de blauwe, detecteerbare uitvoering in. 

Speciaal voor de levensmiddelen industrie.

(78228)
Gehoorbeugel

Het innovatieve ontwerp van de uvex x-cap met unieke "ovaalvormige" zachte foam oordop, maakt het een zeer comfortabele en praktische gehoorbeschermer een gewicht van slechts 8 gram. Ideaal voor de mensen die zich moeten verplaatsen in en uit lawaaiierige gebieden. De oordopjes kunnen worden gewassen of vervangen.

(77371)

Gehoorbeschermer met FM radio MSA left/RIGHT

Dezelfde ergonomische gehoorbeschermer als hierboven beschreven maar dan met een FM radio. Het geluidniveau is beperkt tot max 82 dB(A) Radiofrequentiebereik, 88-108 MHz. Grote draaiknoppen garanderen een gemakkelijke afstemming en volumeregeling gemiddelde dempingswaarde SNR 24 dB(A) 

(77375)

Ook leverbaar asl PRO uitvoering. Superieure geluidskwaliteit. Automatische afstemming en volumeregeling met drie gemakkelijk te bedienen drukknoppen . Batterijbespaarfunctie en waarschuwing bij lage batterijspanning. AUX ingang MP3 aansluiting of comradio gemiddelde dempingswaarde: SNR 27 dB(A)

(77376)Gehoorbeschermer met helmbevestiging

Ook is deze MSA gehoorbeschermer leverbaar met helm montage.

Medel High met gemiddelde dempingswaarde: SNR 31 dB(A)

Past direct onze de MSA helm

(77377)

Deken Brantsstraat 14

NL-5711 AH Someren

arnold@roman.nl
06-23 497 712