De eenvoudigste bewerking is vaak het mooist. Met bedrukken van kleding kunnen we tegenwoordig echt alle kanten op. Leg uw wens bij ons neer. gaat het om 1 stuks of 1000 stuks. Een kleur of full-color Het maakt niet uit. voor elke vraag is er wel een passende oplossing. Ook kleding die voorheen niet bewerkt kon worden. Wij hebben er bijna altijd wel een oplossing voor. Bij moeilijk te bedrukken kleding is er soms wel een minimum aantal vereist. Wij kunnen voor u uw logo ook ontwerpen of aanpassen.

Enkele veel voorkomende producten die we gebruiken zijn:

Transfer van PU
Geschikt voor alle soorten (werk)kleding, wat gewassen moet kunnen worden op 95 graden en/of chemisch gereinigd dient te worden.

Stretch transfer van PU
Voor kleding met een lichte rek en (stretch)kleding wat op lagere temperatuur geseald moet worden (polo’s, sweater e.d.). Wastemperatuur tot 60 graden.
OOK VOOR FLEECE HEBBEN WE EEN OPLOSSING

Reflecterende transfer
Voor als uw logo in het donker te zien moet zijn en/of extra moet opvallen. Wastemperatuur 40 en/of 60 graden.

Full-Color transfer
Een prachtige oplossing echte fotokwaliteit Wastemperatuur 40 en/of 60 graden.

Sublimatie bedrukkingen.
Zeer hoogwaardige inkbedrukking. Deze inkt wordt in het garen gebracht. Gaat niet meer van de kleding. ook niet door wassen of drogen.

En verder o.a. een transfer speciaal voor Soft Shell materiaal en een voor op vlamvertragende materialen.

Deze transfers worden meestal met een groter aantal aangemaakt als nodig voor uw order. Op die manier kunnen kleine naleveringen snel en moeiteloos verwerkt worden.