Roman p.b.m.

voor werkkleding en werkschoenenWij zijn leverancier van werkkleding en persoonlijke beschermings middelen. De zogenaamde pbm's. Onze instelling is een kwalitatief zo hoog mogelijk product voor een nette prijs in ons pakket op te nemen. 

Bij de kleding stellen we wel eens vast dat zoiets alleen lukt door de kleding zelf te ontwerpen, wat we dan ook doen. Dan brengen wij dit onder ons merk Roman in ons pakket. Verschillende kledingstukken hebben wij zo al op de markt gebracht. Enkele producten hieruit zijn zo goed aangeslagen dat collegas deze weer opnemen in hun verkooppakket.

Ook verzorgen wij de z.g. personalisering van uw kleding. Meestal is dit d.m.v. borduren of het plaatsen van transfers c.q. labels. Eventueel hulp bij de ontwikkeling van een logo of een bedrijfsstijl verlenen we ook.

Samen met u kunnen wij het gezicht van uw bedrijf een betere uitstraling geven. Wekelijks zijn wij bezig om producten op deze site te plaatsen, en datgene wat er nu staat is nog maar een fractie van de mogelijkheden die we in huis hebben. Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken. Wij staan u graag te woord en maken een plan wat op uw wensen afgestemd is.

De basis van ons bedrijf is de levering aan de metaalverwerkende industrie. Daarnaast zijn wij ons steeds meer gaan richten op de bouw en wegenbouw. En wij zijn nog met diverse projecten bezig die tot verdere uitbreiding gaan leiden.

Enkele reeds gerealiseerde uitbreidingen zijn:

Naast ons standaard pakket werkschoenen ook werkschoenen met orthopedische aanpassingen. 
Het basis pakket met gehoorbeschermings producten maar ook gehoorbescherming 
aangepast aan werkomgeving en uw gehoorgang.
Veiligheids brillen met leesglazen.

Wij zitten niet stil er zit nog veel meer in de pen. Blader gerust eens over deze site om u een idee te geven van onze mogelijkheden. 

Lees onze gedeponeerde leveringsvoorwaarden. (download pdf)

Deken Brantsstraat 14

NL-5711 AH Someren

arnold@roman.nl
06-23 497 712